ΥΛΙΚΑ:
- 250 γρ. κουβερτούρα
- 2 φλυτζάνια ξηρούς καρπούς
- 1 σοκοφρέτα
- 1 κουταλιά της σούπας σπορέλαιο
Λιώνουμε την κουβερτούρα με την 1 κουταλιά σπορέλαιο.
Αφήνουμε να κρυώσει λίγο και προσθέτουμε τους ξηρούς καρπούς.
Τέλος προσθέτουμε την σοκοφρέτα που την έχουμε περάσει λίγο στο multi.
Τοποθετούμε σε μικρά φορμάκια ή πάνω λαδόκολλα με τη βοήθεια ενός κουταλιού.
Αφήνουμε στο ψυγείο για καμιά ώρα και είναι έτοιμα.
Καλή επιτυχία!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου